2023-11-29 243 views
📍Meow Tea (荔枝角)荔枝角長沙灣道883號億利工業中心地下6A3號舖去開荔枝角剪頭髮,見到一間叫做Meow tea 好文青風嘅飲品舖,有別於平時廢水店嘅裝修。成個感覺好舒服,見到佢啲飲品選擇好多。👉 牛油果乳酪💰$38😋😋😋😋.5/5身為牛油果愛好者嘅我見到你杯牛油果乳酪即刻心心眼,乳酪配上牛油果,顏色好粉綠,飲落好軟滑好creamy, 乳酪的酸酸地,好開胃,口感清爽。👉 開心果麻糬燕麥奶💰$38😋😋😋😋.5/5呢個係熱飲嚟,真係幾驚喜,飲落好香嘅開心果味配上燕麥奶,真係好香開心果味 ,好驚喜,佢入面仲有d開心果碎。麻糬口感軟身,唔錯唔錯。👉 蜜桃烏龍💰$20😋😋😋😋.5/5呢個蜜桃烏龍好香嘅蜜桃香,而且烏龍嘅茶底混合埋一齊,特別甘香,仲可以揀甜度。 回頭: Yesyesyes,每杯飲品都有一層防漏紙,而且外賣杯每個都有貓貓嘅圖案勁Q,飲品都好有質素。
📍Meow Tea (荔枝角)
荔枝角長沙灣道883號億利工業中心地下6A3號舖

👉 牛油果乳酪