2020-06-15
放工同男朋友去左觀塘工廈覓食,見到呢一間樓上cafe都幾多人食過話抵食就去試試佢入去前店員會幫客人量體溫,而且每枱會有紙袋比客人放口罩用,都幾貼心有紙袋比客人放口罩呢間cafe環境都幾好,主要係由藍白色組成,感覺有d似希臘小島Santorini而且cafe空間好大,每張枱之間都有最少1.5米距離。cafe環境每張枱之間都有最少1.5米距離我同男朋友一人叫左一個My Boat 套餐,一個長通粉同一個牛扒。我地兩個都揀左沙律,本來以為係田園沙律,但原來係薯仔沙律。個醬都幾好食,而且以跟餐沙律黎講都幾大碟架跟餐薯仔沙律個長通粉聞落幾香,望落d長通粉條條都有芝士汁包住,而且蜆肉都幾多食落都幾香,不過我覺得芝士味可以再重d秘制芝士汁蘑菇蜆肉長通粉男朋友叫左個香煎厚切肉眼扒跟飯,黎到真係眼都凸埋,因為真係好大塊扒!一切開入面仲係粉紅色,大約五成熟食落一d都唔韌之餘,仲有好重牛味,$139真係抵到爛!香煎厚切肉眼扒跟飯粉嫩肉眼扒跟餐飲品 - 蜜桃桂花烏龍茶跟餐甜品 - 奶凍
入去前店員會幫客人量體溫,而且每枱會有紙袋比客人放口罩用,都幾貼心 有紙袋比客人放口罩
而且cafe空間好大,每張枱之間都有最少1.5米距離。 cafe環境 每張枱之間都有最少1.5米距離
個醬都幾好食,而且以跟餐沙律黎講都幾大碟架
食落都幾香,不過我覺得芝士味可以再重d
一切開入面仲係粉紅色,大約五成熟
食落一d都唔韌之餘,仲有好重牛味,$139真係抵到爛!
Other Info. :
店員長期留意住客人嘅需要,而且反應好快,服務好好。