2022-11-02
白咖喱烏冬配炸雞塊:白咖喱味道濃郁,甜而不辣,烏冬口感彈牙,炸雞塊即叫即炸,所以夠曬香脆櫻花蝦鯛魚湯泡飯:首先想讚下店員好細心,留意到我地吸曬啲湯會主動過黎加湯話會好食啲,咁忙既情況下都睇到要大讚!鯛魚湯味道清甜,一上枱已經聞到好香海鮮味,櫻花蝦增加湯飯口感,大蝦亦都夠爽身,中意食清清地既朋友啱曬牛油果芒果三文魚斑戟:第一次三文魚斑戟又出奇地好好食,牛油果同芒果既配搭令味道好清新,平時唔食牛油果既我都接受到,三文魚鮮甜加埋芒果當造微酸甜,完美呀!宇治抹茶芭菲:香濃抹茶味雪糕 ,打咗一陣卡都冇溶食落唔會有冰碎夠滑,配上脆片及蜜紅豆甜而不膩,加上有嚼勁的白玉和蕨餅,煙韌控一定會鍾意呢個飯後甜品另外我哋仲叫左燒日本廣島蠔兩味、電擊雞翼配炸芝士薯條、溫泉玉子牛油果凱撒沙律,全部都好高質,同朋友食咗咁多嘢,埋單都係$500左右咋!