2023-08-17 1810 views
今日約左我朋友去九龍灣食飯,佢話想食呢間mr steak 好耐,咁見到整體都唔錯就入去試一試!😆我哋揀咗半自助晚餐,當中包括自助沙律精選餐湯甜品包同埋特選飲品,覺得佢哋嘅半自助晚餐都幾多選擇, 沙律種類就已經有9-10款😎而其中最鍾意食嘅就係通心粉沙律, 而且甜品都最少有6款,😍仲要竟然有好耐冇見嘅羅拔臣啫喱!😍😍😍😍好懷念~甜品相當之吸引而且各具特色!而餐廳嘅環境亦都幾舒適,枱與枱之間都會有一定嘅距離唔會好迫。😆海鮮三重奏🐟🦐🍤卡真三文魚柳・烤大蝦・帆立貝最最最鍾意真係卡真三文魚柳,份量大之餘仲好好味!因為鮮美、濃郁和略帶油脂的。擁有左三文魚既天然風味,同時富有脂肪令口感豐潤且多汁;烤大蝦食 食起上嚟超方便,只需要輕輕咁樣整起佢就已經食得,而且大蝦肉質幾彈牙;帆立貝總共有兩粒, 味道鮮甜,仲有少少嘅海洋風味仲有一種柔軟嘅感覺,除咗呢三款主菜之外仲會有薯蓉作為配菜,覺得薯蓉都幾好味,而且勁香奶味~🫶🏼澳洲John Dee穀飼安格斯肉眼覺得呢個真係要食!😳真係勁好味~穀飼安格斯肉眼具有豐富既脂肪紋理,而且味道十分濃郁,有好香既牛肉味。咬落去仲有豐富既肉汁和鬧口口感,真係可以係嘴內融化。另

海鮮三重奏🐟🦐🍤
卡真三文魚柳・烤大蝦・帆立貝

澳洲John Dee穀飼安格斯肉眼
覺得呢個真係要食!😳真係勁好味~穀飼安格斯肉眼具有豐富既脂肪紋理,而且味道十分濃郁,有好香既牛肉味。咬落去仲有豐富既肉汁和鬧口口感,真係可以係嘴內融化。另外又好容易咀嚼,大人細路都食。仲會有埋配菜,所以一定會食到飽住走~❤️