上黎見到食評多,好評唔少,就兩個人黎一試。因為兩個人食到既野太少,而呢到選擇都真係多,包括除左刺身呢啲基本野,熱食、小食、日式串燒都有,而且選擇好多,menu都厚身,未必可以概括到全部環境黎講,上到去都滿坐,氣氛幾熱鬧,(相對想要個安靜環境就唔太建議)雖然位子多,都有啲位子安排都相對較逼。我地兩個人叫左個刺身拼盤,鰻魚炒飯同炸蝦餅。個人推介鰻魚炒飯,平時食鰻魚炒飯細細粒,食落都覺唔抵,今次啲鰻魚粒大粒又肥美,每匙都食到鰻魚脂肪香同肥美質感,好食﹗刺身正正常常,不過不失,可以再冰凍啲食落會再鮮啲而蝦餅都彈牙香口,又可一試,係個擺盤唔太吸引hahah。

刺身正正常常,不過不失,可以再冰凍啲食落會再鮮啲
而蝦餅都彈牙香口,又可一試,係個擺盤唔太吸引hahah。

鰻魚炒飯
$140 (Dinner)
鰻魚炒飯