2018-08-05 629 views
荔枝角新開佐紅米,好耐之剪在新蒲崗食過,味道唔錯,今次又試下。LUNCH時間好鬼多人,12點幾諗住走入去食,已經要等位,好在都唔算等好耐,基本上等佐大約10分鐘已經有位。間舖新開,裝修唔錯,好乾淨,D位都坐得舒服,餐具亦新,光線又夠。同朋友分別叫兩個LUINCH黎食,雞扒蛋包飯同海南雞飯。雞扒蛋包飯塊雞扒煎得好香,冇雪藏味,蛋包飯隻蛋亦好滑,可惜係就咁鋪在D 飯上面,如果有得包住D飯,俾我切開黎會仲開心!飯用茄汁煮過,都幾好味,不過嫌D飯唔夠熱,如果唔係就完美。另一個海南雞飯,聽講雞係用冇激素雞,食唔出係唔係冇激素,不過雞肉的確幾滑幾好食,加埋碗飯同個湯夠晒飽!埋單一百蚊有找,算經濟實惠!今次同個朋友齊齊食雞,睇餐牌仲有好多野食,以後都會繼續幫襯,試埋其他野嘅味道!

雞扒蛋包飯
海南雞飯
2018-07-31
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
雞扒蛋包飯