2020-09-27 1513 views
喜歡食素而且大食的人來這裏就啱晒啦,因為可以用普通套餐價錢就可以在這裏食到任飲任食放題,好底食,淨係炸物都有幾種天婦羅、炸春卷、炸南瓜餅、炸黃金番薯球、炸煎堆仔等等!蒸包又有好幾種,因為太飽關係我只試咗芝麻包,芝麻餡濃香而不太甜😋而豆腐花也是必食,因為真係滑滑到不得了👍另外有沙律、有冷盤仲有各式各樣的壽司,而熱食方面有炆蓮藕、韓式豆腐、葡汁四蔬、云耳菜心扒雙菇、豉油王炒河、炒飯、仲有白粥湯同埋糖水等等等等⋯太多!真係每樣食一件都要捧住個肚走,因為多人食銷量快,所以食物質素可以保持新鮮熱辣係一間值得推介嘅素食餐廳

2020-09-26
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$98 (Lunch)