2025-01-16 0 views
餐廳位置方便, 位於旺角市中心, 行完街肚餓就可以即刻黎食, 而且無論湯底火鍋配料定飲品, 選擇都有好多, 唔怕唔岩食😎先講湯底, 有成16款咁多, 台式日式蕃茄麻辣藥膳養生樣樣有, 真係一黎就選擇困難症發作, 好彩有得揀鴛鴦鍋, 就揀左個麻辣蕃茄牛肉配藥膳椰子雞🐂🐔麻辣蕃茄牛肉當然就係濃味d嘅選擇, 打得邊爐緊係想食重口味, 我覺得呢個鍋就岩晒, 個湯底顏色濃到接近黑色, 有幾舊蕃茄, 仲有幾舊台灣牛肉麵既牛肉, 大舊得黎都算淋, 落配料之前飲左啖湯, 真係濃到不得了, 超級惹味🤤藥膳椰子雞就用黎平衡返個濃味, 清清地得黎又有陣陣椰子香味, 入面一樣有幾舊嫩雞, 食落一d都唔嚡, 多肉少骨, 都唔錯👍火鍋配料選擇一樣有好多, 仲有啲出面較少見既, 例如爆漿芝士牛丸, 花膠片, 帆立貝, 黑松露墨魚丸等等, 平時任食打邊爐都食唔到幾多粒丸, 因為多數都大大粒, 佢地自家製既手工丸size做到細細粒, 可以試多幾款都唔怕好快食飽晒😛飲品方面, 都係樽裝茶, 涼茶, 汽水, 紙包飲品之類, 都係大路款式, 有度值得一讚係佢有兩個暖櫃, 提供埋熱飲品, 絕對係女士們冬天既恩物😆