2022-09-17
之前飲5guys花生醬加煙肉milkshake覺得驚為天人之後,有人推薦我試吓呢間~喺好想食junk food既日子裡面就起走去試~舖頭細細,細到只係等兩三張檯都等左半個鐘定九個字既嗰種細,唔可以怪間舖頭,因為我覺得係大家都吹到佢好大,所以佢長期好full本身就係諗住飲返個花生醬煙肉milkshake,試吓係咪真係大家講到咁神,點知佢賣哂。我好努力放大張相,嘗試諗返自己最後究竟飲左咩milkshake但我真係完全冇印象,因為之後係揀second choice都賣哂既狀態,所以真係唔記得最尾自己飲左乜。剩係記住個milkshake好難啜 好難飲到。同埋個base唔夠滑。野食叫左pancake burger,畢竟喺香港做美式pancake嘅舖頭唔係好多,點知乾到爆炸,再加好漿口。基於呢兩樣野都好難食到既關係最尾係無食哂,兩個人食個burger都好似仲剩低一半。如果你隔離嗰個係抱住嚟cheat既心應該就會好崩潰~