2020-06-27 306 views
端午節,同朋友游完水,唔想在街食,又唔想自己煮,當然就是叫外賣啦。好耐無食過pizza hut, 朋友們都想食下,其中2個話唔算好肚餓,6大1細叫左一個三人大批套餐,朋友再用積分換左一個飯及小食。大致等左40分鐘左右,都係我地預計時間內。食物保持到溫度,這個是基本而重要的。大批叫左意式風情變芝心批,味道不錯,如果芝士可以溶化一點就更好,不過以價錢來講,算差不多了。蒜香意粉乾左一啲,不過幾香。葡汁雞焗飯味道不錯,雞肉是仲有肉汁。個忌廉長通粉都唔錯,小朋友鍾意食。薯格好受大家歡迎,好快食曬,外賣都無淋到。我個人就最鍾意雞翼+腸仔,雞翼肉質唔會淋,味道keep 到。至於湯我就無飲,朋友話淡左少少。6大1細,其中一個生日無計佢錢,圍返每人俾$60,都算幾抵。
Delivery