2022-07-21 484 views
近日聽到尖沙咀農米莊好多人话D野食麻麻,我其實一星期都有一至二次去食,有個白頭佬老细次次都好搞笑,我見佢好留以D客人食剩D食物好關心是否好唔好食同有咩問題,好贴地關心人客,但都有一D伙記态度惡劣,飲食方面,我十分欣想佢地用心製作,軟殼蟹用避風塘做發,感覺好似食緊避風塘炒蟹一樣🦀,醬油雞飯係本店靈魂,但係尖沙咀先有得食😅,酸菜魚我男朋友最喜愛知選,爆芝魚餅非食不可,卖相讓人食欲大增,但咖哩猪扒飯真的失准,一系就非常辣,一系就味淡,一系就咸😣,大致上所有食物都oK,佢哋主打係雞湯米線,湯底真係可以連湯都飲晒,我同事次次都叫花膠米線,湯都飲得一干二淨🥹,所以我地都係覺得妳最好😋😋😋。系啦!近日還出咗新野食,花雕鴨舌,有十隻咁多,好入味,好好食!
2022-07-20
  • 酸菜魚雞湯米線