2011-07-07 24 views
今次是第2次到來,跟老公一樣都是點了格格脆雪山第一次的格格waffle是衣衣un un的,今次是脆脆的waffle格格+2個雪糕球+杏仁片+香蕉士多啤梨+cream and 古古漿dry聽已很吸引,買相跟menu一樣,見到真身時兩眼發光,份量不少啊我點了綠茶併荔枝雪糕,這個配搭不賴吧如無記錯只是$22,呢d就係叫平靚正另外2款都忘記是什麼名字,但都是平靚正之選,單是名稱根本不知是什麼東西我問店員,說是用雪糕加冰再打的東西,我覺得似smooties,古古力smooties+古古力脆米smooties都幾滑,配以脆米,好似食緊坊間乳酪雪糕+配料個d咁不過見到人人個個婉都大豐收咁,呢杯就略遜一籌,幾單調疑似麻布咩房個d宇冶金時甜品咁,呢個都好勁,都係$二十頭咋綠茶雪糕+紅豆+綠茶果凍+小丸子+椰汁底綠茶的就好香綠茶味,紅豆又夠林,仲有小小丸子,簡直開心死人,勁中意食綠茶+紅豆第3次第4次第5次我來也!
今次是第2次到來,跟老公一樣都是點了格格脆雪山
第一次的格格waffle是衣衣un un的,今次是脆脆的
我點了綠茶併荔枝雪糕,這個配搭不賴吧
如無記錯只是$22,呢d就係叫平靚正

不過見到人人個個婉都大豐收咁,呢杯就略遜一籌,幾單調

疑似麻布咩房個d宇冶金時甜品咁,呢個都好勁,都係$二十頭咋
綠茶雪糕+紅豆+綠茶果凍+小丸子+椰汁底

第3次第4次第5次我來也!
2011-07-06