中染翻新後,除左有好好行既ikea ,仲多左好多餐廳,間間都各有特色,今次同朋友就揀左同仁四季同仁餐廳環境闊落,仲有live band ,一邊打邊爐一邊聽歌都係第一次~呢度可以揀打邊爐或小菜,我地想食佢既椰子雞鍋,所以揀左前者~首先當然係混醬先~椰子雞鍋(半份) $198店員幫我地攪好個鍋,等d雞熟就可以起筷,先飲個湯,非常清甜天然既椰青水,椰味好香,每人都飲左兩三碗先肯請店員加湯比我地開始打~雞肉質亦嫩滑~手切安格斯肥牛(大) $358肥瘦適中,雪花紋路都好靚,肉質軟嫩~紫淮山 $58唔係時時食到,所以見到價錢又唔貴即點,新鮮爽脆仲好健康~手打丸雙拼 $68蝦丸同墨丸,各兩粒,鮮味彈牙~最後仲點左份好耐無食過既魚麵,爽滑有魚味唔鯹~

首先當然係混醬先~

椰子雞鍋(半份) $198

雞肉質亦嫩滑~

手切安格斯肥牛(大) $358
肥瘦適中,雪花紋路都好靚,肉質軟嫩~

紫淮山 $58
唔係時時食到,所以見到價錢又唔貴即點,新鮮爽脆仲好健康~

手打丸雙拼 $68
蝦丸同墨丸,各兩粒,鮮味彈牙~

最後仲點左份好耐無食過既魚麵,爽滑有魚味唔鯹~

$300 (Dinner)