2019-12-10
10/9/2019個朋友啱啱返夜班收工,佢同我講話想飲杯野,我又同佢講我想食嘢,咁我話不如搵間又有嘢飲又有嘢食嘅酒吧啦係OpenRice苦思良久,終於搵到間星數比較多嘅酒吧,咁我就二話不說即刻book左佢,咁去到間酒吧嘅時候,比我嘅感覺就係有啲黑暗,有啲嘈,不過個waiter都幫我地搵咗個靜小小嘅位置方便傾計,但係因為其實我哋兩個都唔係好肚餓嘅關係,所以就叫咗每人一杯嘢飲,然後叫咗個意粉,再叫咗個雞翼咁佢啲酒就黎得比較快,飲落去嘅感覺酒精同埋啲Mixer都夠balance,不過個意粉同埋個雞翼都上得有啲慢,可能因為都比較夜,不過食落去嘅感覺唔錯,粒帶子幾有咬口,啲雞翼都比較香脆,可能係因為即刻叫即刻整掛,咁最後同個朋友傾完計食晒所有嘢之後,埋單都唔係好貴,如果鍾意飲嘢又鍾意食啲小食嘅話我都推薦去呢間