天氣咁凍,識食一定揀d暖粒粒熱辣辣既野食🤗 今日突然諗起一間以前去過但試唔到既褒仔飯飯飯🍚 就係位於慈雲山既榮記👏🏻 上去去到門口都無得食勁失望,因為佢星期六日係無褒仔飯供應咖!大家要記住! 佢有咩咁出名?就係極邪惡既芝士褒仔飯🧀 芝士褒仔飯可以自己揀肉配,有牛肉,午餐肉等等揀,我地揀左牛肉,原來佢既牛肉係牛肉碎,並唔係一片片既牛肉,肉碎份量比較少,但味道係夾既。嗌芝士褒仔飯既時候,姐姐會介紹大家加蛋🍳,話會香d,都係既,芝士加上蛋味道真係唔錯🤤 但大家要注意,芝士褒仔飯會比較濕,飯會較林,有少少似食緊risotto,唔中意一pad pad口感既你未必會中意。佢既芝士係可以做到拉絲效果,食起上黎會比較滯,建意可以share食,唔好咁傻豬個個都嗌芝士😂我地仲嗌多左個流浮山銀魚拼蝦乾褒仔食,聽個名太勁😂😂 呢款褒仔飯相對地會較芝士個個清淡,可以中和翻🤨 銀魚同蝦乾都好香🤤 不過略嚴有少少dry,始終無肉,下次再去會揀蝦乾拼金蠔或者拼肉。值得一讚既係,佢既褒仔飯係有飯焦嫁!!!!!!!!仲要真係脆卜卜的😍😍😍😍 而家外面太多褒仔飯無飯焦了😕 總結係絕對推介大家閒日夜晚 (午市不供應) 可
佢有咩咁出名?就係極邪惡既芝士褒仔飯🧀

總結係絕對推介大家閒日夜晚 (午市不供應) 可以去一試呢到既褒仔飯,真係出色的! 不過大家要預左去到嗌完仲要等一個鐘先有得食,即叫即褒的。同埋最好早d去到啦,七點半後去到要等位,再等褒仔飯,會餓死寶寶的🤗🤗
2018-01-10
Waiting Time
60 Minutes (Dine In)
$100 (Dinner)