2022-04-08
Cafe佔地過千尺, 樓底高, 採用落地大玻璃, 透光度同空間感都十足, 仲有好幾個打卡位😍食物都多元化, 有漢堡、意粉、定食等🙆🏻♀️星期一至五(1130-1700)堂食免加一🤞🥯ʙᴀɢᴇʟ· Cheese Bagel $48﹟職員會加熱個 bagel, 食落係偏有嚼口既口感, 所以本人就麻麻, 要有足夠既牙力, 芝士味亦不太強烈😅另配有cream cheese🙂🍴ᴍᴀɪɴ· 夾瓜瓜熔岩牛肉芝士漢堡 $132﹟burger份量都好巨, 用左特調花生醬做醬汁, 成件事邪惡曬, 味道都夾的😛牛肉都算厚身, 但就唔夠juicy, 同埋偶爾會食到啲咬唔爛嘅碎肉🤔個包有烘過...食落唔係好夠軟熟🙈建議大家可以share食, 個醬會有啲漏😂🍴ᴍᴀɪɴ· 竹筍蟹肉意大利飯 $55﹟個飯都正常發揮, 軟硬度適中🙂調味都唔會太濃, 但覺得啲配料可以再慷慨就好😆🥤ᴅʀɪɴᴋ· Hot Pandan Latte +$36 ﹟飲落滑口, 咖啡味都濃, 但我就唔係好飲到我期待既班蘭味...😅🥤ᴅʀɪɴᴋ· Dirty +$20 ﹟發揮都不錯, 喜歡這家不太酸的咖啡豆味😝
🥯ʙᴀɢᴇʟ· Cheese Bagel $48
🍴ᴍᴀɪɴ· 夾瓜瓜熔岩牛肉芝士漢堡 $132
🍴ᴍᴀɪɴ· 竹筍蟹肉意大利飯 $55
🥤ᴅʀɪɴᴋ· Hot Pandan Latte +$36
🥤ᴅʀɪɴᴋ· Dirty +$20
﹟發揮都不錯, 喜歡這家不太酸的咖啡豆味😝