自從有一次同事散水餅派cookie vission 嘅cookie 真係食過返尋味🤭 一直都mark 左喺to eat list🗒️今日黎開哩頭搵食🍽️照過黎買埋cookie🍪平日夜晚1930 都仲有咁多人🤣 果然係好出名🫶🏻啲曲奇好多選擇😍 除左曲奇仲有啲donuts😌唔知係咪因為平日夜晚所以有buy 3 get 1 free😍買左4個😍 超級大件所以都要2-3個人分🤣順便分埋啲卡路里⚡️🍪Matcha Macadamia💕曲奇係有抹茶粉整同埋入面係真材實料嘅抹茶流心餡🍵 好喜歡佢唔係偏甜/偏奶嘅綠茶餡🫶🏻成個餅唔算甜😋仲有埋啲夏威夷果仁嘅油脂同香味🤓成件事upgrade左😌 唔怪得係熱門推介🤩我都覺得係實至名歸👏🏻🍪Triple Choco💕朱古力味都幾濃郁 一定滿足到朱古力控嘅胃口😝餅面有啲應該係原粒朱古力所以甜過Epic Choco如果對甜食有強烈渴求可以揀🤓🍪Vietnamese Coffee💕咖啡味都好足夠 口味唔會太小朋友/咖啡糖真係有平時飲即沖越南咖啡嗰種味入面係咖啡流心餡 因為有咖啡香又唔會好漏亦都品嘗到曲奇嘅香味 不錯😋😋🍪Epic Choco💕超濃朱古力流心餡 朱古力控
今日黎開哩頭搵食🍽️照過黎買埋cookie🍪

亦都品嘗到曲奇嘅香味 不錯😋😋

Epic  Choco
🍪Epic Choco💕
超濃朱古力流心餡 朱古力控一定會好滿足🤩
同triple choco比我覺得呢個香啲冇咁甜同冇咁漏🫶🏻

Matcha  Macadamia
Triple  Choco