2019-11-02
同朋友慶祝萬聖節又唔一定要去飲野既,一齊食個萬聖節期間限定套餐都幾唔錯呀。套餐有主打既惡魔oreo蜜糖吐司,兩杯造形飲品極品歐瑞奶昔,毛毛怪獸加個自選既意粉,仲有埋雞腿凱撒沙津。雞腿煎得好香脆,咬落有肉汁。黑松露意粉,黑松露既味道好香濃,每一條意粉都沾滿醬汁,好入味,意粉軟硬程度適中,香蘑夠軟腍。先講下飲品方面,oreo 奶昔,面層仲有好香滑又濃厚既cream,放上迷你oreo 餅同南瓜圖案既朱古力,飲落口感好順滑,將面層既cream撈勻更香甜。毛毛怪獸,味道非常熟悉,我地邊飲邊捻係咩味,用益力多既味道黎形象係最貼切,入落酸酸甜甜。惡魔oreo蜜糖吐司,賣相十分吸引,見到都覺得好邪惡,吐司真係裝飾得好有萬聖節氣氛。吐司已切好9舊,自己再輕力切就得,吐司好軟熟,外面仲有好多oreo 碎,仲可以點煉奶或者雪糕黎食,真係令人好滿足呀。
雞腿煎得好香脆,咬落有肉汁。
View previous comments ()