2006-07-11 0 views
啲人個個都講到好好味, 真係未食先興奮, 但係食完一啲都唔覺得好滿足!!軟殼蟹子卷, 火龍卷: 個蟹同蝦好似一早炸定咁, 一啲都唔脆唔熱, 仲衰過元氣元綠個啲. 蟹子沙律: 比想像中細, 未黎前以為會好大碗, 但係黎到又唔覺得特別大碗啫. 味道都ok既, 夠醬, 但係如果酸返啲會好味啲.牛油金菇: 呢個真係好鬼大個, 平時食一兩注就無, 但係呢個食極都有~~~ 都幾抵食. 味道都係一般, 唔係特別好味鹿仔骨: 得個2舊仔, 都唔知夠邊個分?? 唔知點解呢個會細到咁. 個味好似牛仔骨咁有啲羶, 但可能用黑椒煮, 所以都幾香口既天婦蘿蕃薯: 呢個都有好多件, 我覺得係最好味既一碟. 啲蕃薯好粉, 好香, 係日本蕃薯, 上枱熱辣辣, 好明顯呢個係即炸. 媽咪上次試過個南瓜都話好好味.鰻魚壽司: 唔係好似同區咁好長, 但係就好厚肉. 不過味道真係好唔得, 平時食個啲熱辣辣, 啲汁又好香, 但係呢個好似放左好耐咁, 啲魚又好多骨仔, 唔好味, 好鐘意食鰻魚壽司既我即刻大失所望.三文魚壽司, 蟹柳卷, 加州卷: 無食過, 唔知咩味, 但係一啲都吸引唔到我去食相信亦唔會有下次, 大把日本料好味過佢,

相信亦唔會有下次, 大把日本料好味過佢, 服務態度又唔係好過人!!!!