2008-08-03 2 views
去完書展, 過去吉之島食個late lunch. 見到板長咪試食 (對板前和板長感覺麻麻). 食d貴少少,鵝肝sushi - 1件 ok軟殼蟹手卷 - 1 件 不用沙律醫, 用好似濃少少汁作調味, 咸dd帶子sushi - 1 件 ok, 鍾意峰多d什麼蝦sushi - 印象ma ma溫室番茄 - 唔多值$18三文魚?? - 似紙米卷, 一般啦, 淡淡的食滿$100送超甜粟米 - 外賣, 因為我唔食, 畀老媽食. 老媽話幾甜. 不過如果要$20去食2碌咁細, 不值.service: 唔多加水, 我要差唔多走才加第二次水. 出sushi速度幾快. 不過見到有其他人漏單. 等埋單和粟米都幾耐comment: 唔多飽. 唔會特登再去
食d貴少少,
鵝肝sushi - 1件 ok
帶子sushi - 1 件 ok, 鍾意峰多d
什麼蝦sushi - 印象ma ma
溫室番茄 - 唔多值$18
三文魚?? - 似紙米卷, 一般啦, 淡淡的
comment: 唔多飽. 唔會特登再去
$109 (Lunch)