(Non-member)
2008-02-05 35 views
今日我同男朋友同另外兩個朋友一齊去呢度食晚餐。之前果幾日我已經打定電話,問佢可唔可以訂檯。佢話要五位或以上至得,又話星期一至四唔使等都有得食,點知--一去到就見到全場滿座,我地之前仲有六張檯(對四人位而言),外面堆滿食客……我地本身去到時係八點九,打算等到九點三就唔等,因為佢九點半會平d,如果我地九點二十九分入就好唔抵。但結果,我地唔甘心等左咁耐都無得食,所以等到九點七,都終於入左去。但由於我地九點半前已law飛等位,所以都預價錢無得平。入到去見到三文魚刺身同sushi都係任食,我地都拎左兩碟。魚都算新鮮,而且燒佢大概20秒左右,就外熟內軟,都算幾好食。而佢d牛肉yep得個味都合適,唔鹹唔淡,都ok唔錯。雪花肥牛都值得食,如果食得有d滯,飲d酸梅湯就可以開返胃再食多d。不過人參雞湯唔算特別好飲,而且豆漿係熱ge,各位可以注意一下。到最後埋單時,發現總數比預期少,原來我地九點半先入座,佢就計返我地係九點半個價,以免我地等左咁耐唔公平,我地都好開心,起碼覺得佢地均爭。overall service就唔好苛求太多,始終呢個都係自助餐,以呢個價錢佢都算交足貨了,值得再去。
今日我同男朋友同另外兩個朋友一齊去呢度食晚餐。