2014-10-21 4018 views
好多年前由Henry House 個Lunch Set 只係120蚊左右開始幫襯到而家都係200來蚊 , 水準保持, 仍然覺得係响呢個價錢, 食到合理的品質. 最鍾意坐bar 枱, 見師傅真係唔會慳住落刀, 係好的部份先俾客, 完全明白什麽叫一分錢一分貨.  我個午餐盒真係好抵食, 有蒸旦, 沙律, 魚生 - 兩大片肥美Toro, 海胆尤其新鮮, 牡丹蝦及帶子超甜, 最愛鯖魚個魚油味至先叫少飯, 因為真係飽到夜晚. 以前試過食煮物, 有Tempura 的lunch set, 佢都係魚生, sushi 拿手D.我認為任何一個魚生, sushi lunch set , 都值得每個試一次. 餐後有飲品及甜品, 不用二選一, 當日綠茶Mousse加紅豆, 有綠茶粉, 夠味

Other Info. : 最貴HKD350個SET 12件 自選SUSHI, 試過都好一流
2014-09-26
$250 (Lunch)