2013-02-27
黃埔美食坊通常一到食飯時間就好多人等位,今日都係八點幾,呢間唔洗等每次企o係度望住佢個menu就覺得唔多抵食,最後通常都會去左第度另一個原因就係佢見你睇緊就會出黎sell你入去食,個人好討厭,我會入黎就唔洗你sell我啦今日係因為真係冇咩野好想食所以先過黎當試下會忍唔住同和民比較,大家都係差唔多o既野,點解呢邊會貴d呢?見佢一個main dish加錢搭沙律同湯,唔爭在少少錢啦個湯真係有d頹...沙律冇乜汁,普普通通個飯比想像中細,又係普普通通上面d銀魚好散,一撥開就唔知去哂邊,跌哂落d湯度,唔知自己到底食到幾多條魚另外就係意粉太多湯,濕得滯唔算太好食食物方面就係咁,一試無妨但唔會想再黎至於俾喊o既原因係店內侍應好多野講,同同事之間吹太多水,令人覺得好唔pro,好似柴娃娃返工當玩咁其中一個由廚房拎野出黎上菜仲整跌左,彷彿冇train過就返工言談間我聽到佢地討論緊某d食客,咁樣真係好唔尊重客人,講唔緊要,唔好俾人聽到囉一定唔會再黎.
今日係因為真係冇咩野好想食所以先過黎當試下
見佢一個main dish加錢搭沙律同湯,唔爭在少少錢啦
另外就係意粉太多湯,濕得滯唔算太好食
食物方面就係咁,一試無妨但唔會想再黎
一定唔會再黎.