2014-02-11
完全忘記影相,因為朋友生日,我顧住傾計,只有同心太軟影左張相。Ok 冇相口講都好。沙津、芝士 good ! 最喜歡蜜瓜夠甜送ham ham.Fanny Bay 生蠔好味,我不喜歡過咸的,超滑滑及味道清新,啱晒唔like 重口味的我。蟹鉗我disliked 佢,咸到爆,我勉強食左一隻,sorry!可一不可再。Mussels & 蝦 都可以,中矩中舉。刺身方面就係帶子嘅世界,我完全陶醉當中,鮮甜到彷如置身日本。生蝦、三文魚等都非常新鮮!真係要讚!熱薰我基本上零食過,只食燒牛肉及茄汁意粉,d 和牛肉 賴左d肥膏,好香好軟,幾靚貨色。茄意味道係有誠意的,所以我有encored.甜品就咩都試d, 推介心太軟及芒果蛋糕。非常喜歡海綿蛋糕,仲要係芒果味, d cream 夠滑,甲埋好配。
只有同心太軟影左張相。
Ok 冇相口講都好。
沙津、芝士 good ! 最喜歡蜜瓜夠甜送ham ham.
啱晒唔like 重口味的我。
Mussels & 蝦 都可以,中矩中舉。
生蝦、三文魚等都非常新鮮!真係要讚!
茄意味道係有誠意的,所以我有encored.
Other Info. :
心太軟上的tiramisu 花盆係由美心西餅供應,請勿誤會。