2011-03-05 10 views
六寶飯有:肉燥 - 小甜唔碎, 個人喜歡腩肉 - 無讚無彈豬軟骨 - 個汁貌似日本前菜中的墨魚仔, 樣怪但味道正常炸雞粒 - 粉多但收貨雞翼 - 中翼連尖, 香脆唔錯豆腐 - 瀂水味淡淡, 個人喜歡飯 - 差.肉燥墨魚餅米線:淨米線先上, 叫我食住先喎... 汗已滴墨魚餅幾香幾好咬又夠熱, 油稍多.米線正常湯有魚鮮味.送兩杯台式飲品, 味道合格.可惜O既係幾位女店員/老闆O既表現.老問題1: 係咁招客入舖, 跟住催趕啲就食O完既客 (我無份)老問題2: 俾錯飲品: 撈亂咗兩枱兩杯飲品, 兩人都飲過喇, 竟然想就咁調返. 梗係唔得啦, 咁個女店員/老闆就話 "呢杯都好飲架, 試吓啦" 都梗係唔得啦, 唔鍾意點飲呀. 大姐, 沖過兩杯幾錢啫.太多呢類食肆, 味道本應收貨, 但俾呢啲幕前O既女士搞亂檔.
六寶飯有:
肉燥 - 小甜唔碎, 個人喜歡
腩肉 - 無讚無彈
豬軟骨 - 個汁貌似日本前菜中的墨魚仔, 樣怪但味道正常
炸雞粒 - 粉多但收貨
雞翼 - 中翼連尖, 香脆唔錯
豆腐 - 瀂水味淡淡, 個人喜歡
飯 - 差.

肉燥墨魚餅米線:
淨米線先上, 叫我食住先喎... 汗已滴
墨魚餅幾香幾好咬又夠熱, 油稍多.
米線正常
湯有魚鮮味.

送兩杯台式飲品, 味道合格.

可惜O既係幾位女店員/老闆O既表現.

2011-03-04
$50 (Dinner)