2019-07-05 78 views
今日睇廣告麥當勞出左18件麥樂雞即係意味住又係新醬汁同新shake shake粉可以試啦 今日同事全部放哂假 唯有出去獨食呢啲,comfort food la🤪🤪今次新醬有鹹蛋黃醬,南乳燒雞味醬,香草檸檬醬同埋之前已經有既蜜糖芥末醬鹹蛋蛋黃醬我本身有啲期待,可惜成品偏咸但又晤係香,我覺得同麥樂雞晤太襯南雞燒雞味就好有驚喜,佢亦到麥樂雞去左另一個層次😂😂😂😂似出面酒樓整既南乳雞but炸雞version 😂😂香草檸檬醬係一陣好清新既味道,用黎解下上面既咸味好好🤪my all time favourite蜜糖芥末醬,麥記其實係偏甜配方,不過食野最緊要岩自己口味嘛❣️
今日睇廣告麥當勞出左18件麥樂雞

香草檸檬醬係一陣好清新既味道,用黎解下上面既咸味好好🤪