(Non-member)
2009-09-17 7 views
星期日同daddy.mummy去完教會,先知道今日係佢地相識妃念日,諗著去食飯慶祝下,眼看只得一間burger有開門而又未試過,就決定去試下...個收銀見我地諗左一段時間..跟著行埋黎同我地介紹d burger..我地未食過,當然聽下有d咩burger出名..個員工雖然感覺上有點粗魯..但見佢一頭大汗..又冇冷氣~可能太熱..見佢好sell隻蛋..就信佢試一試,介紹完就落order...得兩個員工想快真係有點難度..收銀既員工又行出行入見佢好辛苦...見佢出完去一入去又呀洗手.我同daddy都笑左.過左15分鐘就有得食,見佢包好左就拎比我地...態度又未去到劣掛..都有同我地講聲唔好意思..見佢仲係小朋友..有時可能太火@@
2009-09-13
$29 (Lunch)
Celebration
Anniversary
  • 芝士磨菇漢堡(加蛋好香)
  • 巨峰提子梳打