2009-07-11
第一次去呢間餐廳食野.係樓下見到個MENU有泰式野食.所以試一試,一入去個環境都唔錯,我同朋友一齊揀左梳化位坐,都幾舒服!之後我地叫左2個是日晚餐,一個芝士焗肉醬茄子意粉同一個鐵板豬扒拼饅魚.仲另外叫左一個泰式蝦球金邊粉。先黎一個雜菜湯,飲落辣辣地,但幾好飲!D湯唔會好淡。之後食左個芝士焗肉醬茄子意粉先,第一次食有茄子既肉醬意粉,以為會好奇怪,點知原來係咁好味,有驚喜! 佢D意粉都幾好味,我覺得好香!推介!再黎就食左鐵板豬扒拼饅魚,D豬扒都唔錯,啖啖都係肉,但黑椒汁可以再加多D。最後我覺得最值得推介既就係呢個泰式蝦球金邊粉,佢一食落口有D辣,而且香料味重,蝦球都幾大隻同新鮮!我本人唔食得辣,但都覺得愈食愈好味!值得推介!價錢方面都唔貴,可以接受!其實呢間餐廳D野唔難食呀,冇其他食評寫得咁差。我會再去!但呢間餐廳D侍應生唔係咁好,好似好呆滯咁,.唯一好D既應該係年紀大D個位侍應。我建議佢換一批新既侍應。
一入去個環境都唔錯,我同朋友一齊揀左梳化位坐,都幾舒服!
先黎一個雜菜湯,飲落辣辣地,但幾好飲!D湯唔會好淡。
價錢方面都唔貴,可以接受!
其實呢間餐廳D野唔難食呀,冇其他食評寫得咁差。我會再去!
我建議佢換一批新既侍應。