(Non-member)
2007-12-20 9 views
環境向工業大廈入面,不過都唔算難搵,但係話o西都係睇完報紙後第一次去試,到左門口都望清楚D先敢行入去,內裏環境都可以,幾乾淨味道:買左2款熱狗,1款跟餐(有沙律+飲品),講左沙律先:我叫左蛋沙律,我自己唔食沙律既,俾左女朋友食,佢食話D蛋好新鮮,D薯仔都好正,但係當佢食緊果陣,望下張宣傳單張,張單張寫住蛋沙律有(蛋+紅白蘿蔔+薯仔+青瓜+西芹)但係當佢再食真D盒沙律,發覺冇左青瓜同西芹,下??太唔小心la.....5樣野冇左2樣,不過錯有錯著,女朋友都唔太食呢2樣野,冇乜所謂至於熱狗就試左美國風味熱狗+原味熱狗,我自己比較鐘意食美國風味熱狗多D,可能自己比較鐘意食濃味D既野la,都幾欣賞佢D秘製肉醬同埋洋蔥粒,至於原味熱狗,味道都幾特別,D醬料同配料勁多,舖滿o西條香腸同個包.....正至於2條香腸既味道都好味,但係我又唔覺有咩分別wor......服務:舖裹面有一位女士同一位後生仔(我估係老闆la),見佢地一齊做野有講有笑,有時又聊下我傾下計咁,都幾nice,都算招呼周到抵食:如果食餐會抵好多,有沙律+飲品,但係其實就咁食個熱狗已經夠飽,等於食左個lunch一樣總體上都食得過既,都好
環境:
o向工業大廈入面,不過都唔算難搵,但係話o西都係睇完報紙後第一次去試,到左門口都望清楚D先敢行入去,內裏環境都可以,幾乾淨

味道:

服務:

抵食:

總體上都食得過既,都好抵食^^有機會會再試

P.S 其實呢餐應該係$50,但係果位後生仔收多左我$2,收左$52,因為張單張寫熱狗餐$30(自取$28),熱狗單價$22,咁如果我自取,係咪應該收($28+$22)呢???我俾$100,佢找返$48.....不過自己又論盡,冇睇真D價$$,都可以話係自己欏黎衰= ="

第一次寫食評,請多多指教^^