2015-03-05 1653 views
黎到九龍城,開openrice 見呢間係入圍餐廳之一,就決定黎,跟住大家推介既試下啦。 個waitress一開口話:冇book位要等。眼見有啲位吉既,應該有人book咗冇黎,所以等咗10分鐘就入得。一坐低睇個menu,O咗,有啲難睇囉,又冇圖,另外有啲野食就要睇個黑版先見到,而waitress都冇特別講黑版啲pasta..問到先講,態度差dd la...前菜令人最驚喜!包好夠熱好香,好味以為$45個湯會有啲驚喜,點知好細碗,唔夠熱,味都係普普通通...蛋,芝士同多士味道好好,不過唔夠熱呢。三文魚就差少少,鮮味不足。呢個蘑菇pasta好夠濃好香,但又係上菜時凍咗少少。燒雞呢,我自己就幾滿意,尤其個mastard 醬好正,雞都幾香口醃得唔錯。不過我男友就覺得冇乜特別。可能各人口味唔同啦。

前菜:包

前菜令人最驚喜!包好夠熱好香,好味

洋蔥湯

Smoke Sslmon Egg benedict

白汁蘑菇意粉
呢個蘑菇pasta好夠濃好香,但又係上菜時凍咗少少。

mustard味 燒雞

2015-02-28
$170 (Dinner)
前菜:包
mustard味 燒雞