2021-09-05
🎏️ 食盡油尖旺 — 韓珍✨都幾有驚喜幾正宗😎🇰🇷#90cp尖沙咀篇 #90cp韓國篇➖➖➖➖➖食韓國嘢去尖沙咀韓國街就去得多🤔 食食下都想發掘下新嘢 見近排都幾多人介紹呢間韓燒 仲要幾地道 由韓國人主理😏🇰🇷 就夾左女朋友仔嚟同我試😙美味指數 😋: ⭐️⭐️⭐️⭐️環境指數 🏖: ⭐️⭐️⭐️⭐️服務態度 👨🏼🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️翻兜指數 💫: ⭐️⭐️⭐️⭐️(五粒星為滿分💯)✨ NA01 八方美人 $588八方美人顧名思義當然有八種食材😤 肉類方面佢有6種肉分別係 牛舌 雪花牛 豬頸肉 護心肉 豬肩肉 醬油雞肉🥩 其實種類同份量都多 而我哋最鍾意嘅就係雪花牛 啲脂肪分布得好均勻 牛味都重🤤 除咗肉類佢仲有海鮮 有兩隻蝦同埋鮑魚 隻蝦仲要勁大隻🦐 跟餐仲送咗個蛋餅 細食啲嘅話其實兩個人叫一份呢個隨時都夠🤪✨ 605 海鮮豆腐辣湯 $98呢個辣湯都好有驚喜 感覺真係好似去咗韓國食咁🤤 食落唔算太辣 而且佢嘅豆腐都好嫩 湯入邊都有唔少蜆肉🤤🙌🏻 絕對係我食過少數嘅高質韓式湯品!! 跟餐仲有碗飯 俾你撈飯食真係一流😆 💰Total: $755💡溫馨提示💡食物質素好好 而且都
#90cp尖沙咀篇 #90cp韓國篇
➖➖➖➖➖
美味指數 😋: ⭐️⭐️⭐️⭐️
環境指數 🏖: ⭐️⭐️⭐️⭐️
服務態度 👨🏼🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️
翻兜指數 💫: ⭐️⭐️⭐️⭐️
(五粒星為滿分💯)
✨ NA01 八方美人 $588
✨ 605 海鮮豆腐辣湯 $98
💰Total: $755
💡溫馨提示💡
食物質素好好 而且都好正宗🇰🇷 不過真係估你唔到平日晚市都咁多人😲 如果假日嚟嘅話可能要等位添!! 大家留意翻💁🏻♂️
➖➖➖➖➖
📍 韓珍 (帝國中心) (尖沙咀)
尖沙咀麼地道68號帝國中心地下高層UG43號舖