2009-02-18 3 views
之前我0既表姐話請我地食'屋其'(係小兒稱呼COOKIE 0既乳音),係年廿八到銅鑼灣0既分店.點知7點都未夠,就已經CLOSE.一直都想搵機會去試0下.............到前幾日聽聞有朋友會到澳門.老公得知本人愛食'屋其',命朋友到葡京買出名0既腰果COOKIE.0個時就令我諗起JENNY COOKIE..........為怕好似之前咁買唔到,我地3口子一到銅鑼灣,首先就去買COOKIE.行到去銅鑼灣廣場分店,一個人都無,唔洗排隊.因為未食過老公話先買細罐4安士4MIX 售價$60 0既牛油COOKIE,但其實係唔抵買,因為大罐$90容量多好多.一打開個罐就有好香0既咖啡味,先食一塊啡色花餅,係咖啡味.好鬆好香牛油味,但好油.之後仲食有燕麥提子,牛油花餅同牛油'SO'餅,味道都差唔多.總結都算幾好味,有心思思就食0既感覺.下次會買另一款8MIX 0既果仁COOKIE
$60 (Other)
  • 燕麥提子COOKIE