2008-05-18
睇左D食評,都決定推薦一大班同學仔一齊去試下,因為我地成班都勁大食,任食都係唔錯既選擇.一去到門口,唔洗點等就入得去坐,之後就有個waiter黎講下點order,但我地好肚餓無咩點理佢就開始落單^^.6位以上可以叫12樣野每樣3碟-.-3碟點分呀,之後我地係咁寫野食lor.[刺身]叫左幾次,盤盤都好大,整得出黎個賣相好靚,食落都ok,起碼有出面普通餐廳既水準,我最愛甜蝦+三文魚,三文魚有時真係有腩位,最出奇係話就話最多叫3碟,但我地同d waiter講話唔夠分,佢就幫我地一次過落左6碟,有返d任食feel.都算ok,雞骨腸最好,冬菇就唔好試啦各位,有d黎到凍左lor,不過d waiter話可以換到熱為止最緊要夠熱mae d就夠晒熱,不過蝦卷油左d,蠔同魚餅就一定要試,我覺得正到爆!!!!!!!!!![壽司]e個part ok,d飯同係出面食既完全無分別,唔會太大又唔硬,d料又唔會好似其他咁細,係個黃豆生熟蝦搞笑d,係茄汁豆黎既出面有個沙律吧要自己拎,無咩特別正,除左個咖哩好好食.最後推介各位試下牛肉火鍋lor,d料同出面d日本餐廳差唔多,但出面要百幾蚊一個,我地食左2個當回左本,係d湯
[刺身]
[串燒]
[炸物]
[壽司]
出面有個沙律吧要自己拎,無咩特別正,除左個咖哩好好食.
最後推介各位試下牛肉火鍋lor,d料同出面d日本餐廳差唔多,但出面要百幾蚊一個,我地食左2個當回左本,係d湯底甜左d
整體黎講食物都ok(e個價錢黎講啦當然),服務就好好,你叫d人起埋會即刻埋黎應你同有笑容,叫多幾次都無黑面.最開心係最後埋單無啦啦有8折,原來20人以上有8折,之前睇食評都無睇到既,平返幾百蚊差好遠,抵食左好多.
下次有機會一定要食多次^^