2024-09-02 180 views
第一次食,感覺裝修都幾好,門面都唔錯,但係冷氣太凍,再睇其他食評, 我都幾贊成其他人所講,姐姐可能真係唔知道自己講嘢會一句<得>埋嚟, 其實,我只係叫姐姐可唔可以教細啲個冷氣啲風速,佢就同我講:我淨係識刪冷氣,唔識較細,但最後佢又真係可以較細風速喎!!!當然其他人都會同佢有講有笑, 但係問多一兩句就••••!食物質素我只可以用普通同埋特別來形容, 最正常係棉花雞,芥蘭好有心機切開兩半,但係實在太多渣,基本上要𡁻好耐,點心拼盤燒賣味道好特別,同一向食開嘅好唔同,唔識形容,唔同一 向食開燒賣的味道,而且不是手剁豬肉,沒有口感, 蝦餃還可以但較細粒, 可能佢因為要用個細小的蒸籠放下所以要細粒d,豆苗餃叫最正常。
當然其他人都會同佢有講有笑, 但係問多一兩句就••••!

2024-09-02
  • 鮮蝦菜苗餃