2005-10-31 6 views
今日同埋屋企人去食午餐,因為我地得3丁人,所以點o左個二人餐($168)同一碗豬軟骨拉麵(好似$38).個二人餐有幾款食物可供選擇,我地點o左蟹籽沙律,三文魚壽司(4件),加州卷(4件),炸餃子雞翼,炒什菜同埋三文魚炒飯,仲有2碗麵豉湯.整體上套餐o既份量都幾多ga!壽司都幾好,魚有鮮味,飯又有醋味!而炸餃子雞翼雖然有5隻咁多,但釀o既餡料就麻麻地,得d肉,無咩特別,我覺得如果加d椰菜落d餡度會更有口感喎!個炒什菜就好重味精喇!食完要勁飲水!!炒飯都幾好食,炒得唔算油!另外個豬軟骨拉麵d湯唔多夠味,豬軟骨都幾好!埋單$190. [我個人覺得食物味道只屬一般!但如果套餐o既份量少番d(當然價錢又平番d啦!),等顧客可以試多幾款食物,咁會仲好d囉!]