2013-02-17 378 views
嚟到元朗, 最想就係食啲辣野做下午茶。咁啱經過見到間野叫雲貴軒,諗住叫得呢個名都唔錯。點之一啲雲貴風味都冇。呢間野俾我嘅感覺係連鎖式經營, 除咗酸辣米線同台式肉臊飯之外, 仲有普通嘅茶餐供應。我哋叫咗一碗酸辣魚腐米線(@$34)同兩個茶餐($@22)。茶餐冇咩特別,我就不作介紹了。個米線我叫咗中辣, 但係佢嘅辣度就只得BB辣, 麻酸味亦不足, 好明顯係冇咩香料。幸好個魚腐都好食,魚同豆腐嘅比例好啱我~不過以30蚊的價錢嚟講就會有好多比佢好味好多嘅選揀囉如果係一心想嚟食酸辣米線嘅人, 一定會大失所望。但係如果你只係求求其其想食個麵做下午茶嘅話,你都可以幫襯下佢嘅。。。

茶餐冇咩特別,我就不作介紹了。

如果係一心想嚟食酸辣米線嘅人, 一定會大失所望。
2013-02-16
$30 (Tea)