2020-07-03 381 views
KFC都寫?無錯 我都好驚訝 但又覺得值得分享下😂 今次想介紹既唔係食物 係個環境配套 今次適逢HKBN apps有得送免費葡撻 附近又可行下就試試呢間分店啦 疫情之下 門口探熱是常識吧 負責探熱既姨姨很親切 先是加了分 點餐可用自助機或櫃位 這些都大路 咦 原來仲有洗手位 有齊皀液 又有獨立紙杯自助取水 隔離仲有手套同獨立包裝飲筒 又唔錯喎 座位亦比想像多 不斷往右轉個靚彎 柳暗花明又一村 座位亦加上了穩陣的透明隔板 整體感覺不錯主食就無咩好講啦 湯圓妹食我個包包皮 偷食下薯格 薯蓉都夠了 或者叫個雞皇飯都得 不過我地果日無👻食完再去對面執笠倉行下 又有夾公仔舖 入面既巴士同新幹線列車都好吸引呀😍

2020-06-30
$31 (Lunch)
Dining Offer
Coupon