2021-06-28 288 views
ғᴏᴏᴅɪᴇ ᴛɪᴍᴇ 今次食咗Mana! Bookmarked 咗呢間wrap好耐,終於有機會食到!成間舖頭都好有特色🥰仲有個坐地下既位添!Half wrap($50) 佢可以自選配料,都可以揀set! 我就自選咗四個配料😆Portobello mushrooms🍄 Rainbow yams🍠 Avocado🥑Hummus✨每樣既份量都唔少,牛油果就主要係頭尾,蕃薯係中間🤩蕃薯條好甜,如果散叫嘅話,就應該好似薯條咁😆大啡菇都好多汁(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)牛油果已經比hummus 浸住左咁,證明係有好多hummus! 佢既質地係好似醬,所以可以令到個wrap濕啲,咁就冇咁乾😚整體黎講都好好味,半條對於女仔來講都好夠!下次想試吓佢嘅沙律🥗
ғᴏᴏᴅɪᴇ ᴛɪᴍᴇ
今次食咗Mana!

Half wrap($50)
佢可以自選配料,都可以揀set! 我就自選咗四個配料😆
Portobello mushrooms🍄
Rainbow yams🍠