🤴🏻放工行過路德圍嗰邊買晚餐返屋企,就揀咗新開呢間 ‘ 一起蕃 ‘ 😄😄外賣湯麵分離,有見心思👍🏻👍🏻~~~香辣牛🐂筋+鹹牛🐂肉炒蛋+蘿蔔皇牌辣鮮蕃茄🍅湯底泡飯~~~(中辣)味道似冇材料嘅稀薄羅宋湯,微辣多蕃茄🍅甜😁😁!第一次見到有炒蛋🥚款式可以選擇,蛋🥚質順滑加埋少少鹹牛🐂味🤴🏻幾鍾意☺️☺️牛筋🐂超 ‘淋 ’ , ‘ 淋 ’ 到似食緊啫喱😄😄,蘿蔔大大舊十分淋同入味,最後如果飯量多啲會更好😂😂~~~炒滑蛋🥚+生滾雞🐓肉麻辣湯底麵片~~~(小辣)有一款好特別嘅麵底 ‘ 麵片 ‘ ,問咗係餃子皮😁😁,鍾意試新嘢嘅我梗係要試吓啦!😂😂另類啲嘅主食感覺都唔錯!😙😙同樣叫咗炒滑蛋🥚質地同鹹牛🐂肉炒蛋冇分別都係咁滑😋😋,雞🐓肉都幾嫩,唔錯嘅雞🐓味
外賣湯麵分離,有見心思👍🏻👍🏻

~~~炒滑蛋🥚+生滾雞🐓肉麻辣湯底麵片~~~(小辣)

2023-01-01
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)