2019-03-25
Happy Sunday💕星期日既夜晚 太子既酒吧街如常一樣都係咁多人 不過今日黎得既 反而唔係純粹飲酒吹水🍻係黎呢到食一個浪漫既西班牙甜甜蜜蜜情侶飯🌹餐廳氣氛環境都相當好 好有濃厚既西班牙🇪🇸風味燈光比較暗淡 好適合情侶💑約會 慢慢二人世界雖然餐廳位於酒吧區位置 但環境仍保持寧靜 唔會過分嘈吵👍🏻一入座 侍應會奉上一盤西班牙脆片小食 配醬汁食完仲 可以再添加的👏🏻食完仲可以refill 😋侍應仲會介紹餐廳特色菜式 主動介紹前菜 主菜 酒類 小食之類⋯⋯值得一讚😘呢個 辣味十足🌶️愛辣既朋友 絕對要試 香料味十足 雞肉巳經炆到入味 配合中東包食 食到停唔到口👏🏻之後黎既pizza 令我😱真係芝味十足🧀火腿帶淡淡煙薰味 pizza底微脆 好好味😄絕對推薦菜式💪🏻黎到一定要試牛肉味濃 肉質鮮嫩 口感十足仲附有三種醬汁 芥末 黑醋 燒汁 增加肉味 👏🏻👏🏻黎得酒吧 當然唔少得點杯🍹試一試啦!前者充滿荔枝果香味後者微酸的檸檬🍋味令味蕾清新一下餐廳好有情調 原來經營酒吧既同時 都可以係間好餐廳🥰
係黎呢到食一個浪漫既西班牙甜甜蜜蜜情侶飯🌹
餐廳氣氛環境都相當好 好有濃厚既西班牙🇪🇸風味
燈光比較暗淡 好適合情侶💑約會 慢慢二人世界
雖然餐廳位於酒吧區位置 但環境仍保持寧靜 唔會過分嘈吵👍🏻
一入座 侍應會奉上一盤西班牙脆片小食 配醬汁食完仲 可以再添加的👏🏻 食完仲可以refill 😋
值得一讚😘
愛辣既朋友 絕對要試
之後黎既pizza 令我😱
火腿帶淡淡煙薰味 pizza底微脆 好好味😄
黎到一定要試
牛肉味濃 肉質鮮嫩 口感十足
仲附有三種醬汁 芥末 黑醋 燒汁
增加肉味 👏🏻👏🏻
黎得酒吧 當然唔少得點杯🍹試一試啦!
後者微酸的檸檬🍋味令味蕾清新一下
餐廳好有情調 原來經營酒吧既同時 都可以係間好餐廳🥰