2021-09-28 32 views
今日做完Facial 諗住搵下有咩地方醫肚,見呢間餐廳幾有氣氛就入去試下,裏面環境裝修明顯係for打卡😂哎也,食物方便應該係我食過酒吧餐廳中最好的,因為通常飲酒地方都係啲小食,而且做法簡單,冇什麼特別,估唔到好好味。松露雜菌薄餅$148個皮真係非常非常之脆,夠晒薄身,一嚟已經聞到好香嘅黑松露味,食落有濃郁嘅芝士同埋野味洋蔥,每一啖都非常之香濃,正!❣️乳豬腩片配欖油蒜片辣意粉$108睇落個意粉冇乜特別但係食落真係又係非常驚喜,香蒜加微辣非常野味,與豬腩片嫩滑,肥瘦適中,麵條軟硬啱啱好。小食方面,椒鹽雞軟骨$48必備㗎啦,炸得非常香脆,豚肉奄列$78 蛋煎得剛剛好,中間流心軟滑。唯獨是係醬汁多咗少少🙈

松露雜菌薄餅$148

乳豬腩片配欖油蒜片辣意粉$108

2021-09-13
$200 (Dinner)