2021-09-29 35 views
又到星期五happy hour🥳🥳🥳約個閨蜜去酒吧去飲番杯再食個潮州菜🤣🤣無聽錯無睇錯 酒吧真係有潮州菜食㗎 仲要非常高水準🤣🤣🤣🥳😍我都係經朋友介紹先食呢間餐廳 近銅鑼灣的中心😉成個環境係一間酒吧,背景播住80/90後必定聽過的歌😍😍😍成個感覺都非常好 好啱三五知己談談心😋我哋兩個人食好似嗌得太多🤣🤣因為唔知原來佢每一個餸都非常大碟,唔緊要,慢慢食傾下計 不知不覺就食晒🤣🤣🤣我哋叫二人餐有個中湯,煲得好濃味既木瓜湯,潮州鵝肝再配上威士忌非常特色😍另外必食嘅就係凍馬友,魚質鮮嫩多汁,真係入口即溶🤣再配上豆瓣醬 簡直係無敵😍😍😍另外仲有薯條炸蝦🍤即叫即製 熱辣辣😍😍😍結論就係 非常非常值得再嚟😍😋🙏🏽

另外仲有薯條炸蝦🍤即叫即製 熱辣辣😍😍😍

結論就係 非常非常值得再嚟😍😋🙏🏽