同一班好耐無見既朋友食飯. 通常我做開搵餐廳同book位o個個. 成日唔係去habitu就係去D café. 無嘜新意咁. 所以openrice下試下新野. 見尼間餐廳開左唔係好耐. Comment雖然唔多. 但都係正面既. 反正大家都係尼頭meet up. 就把心一橫試下佢!我同其中一個朋友先到. 見到個menu都算多野食. 價錢算係大眾化.到齊人時. 我地就order. 3個食豬. 一個食牛. 我地3個想轉配菜做著蓉. Waitress話無問題. 然後食牛既朋友又話要轉燒著. 佢都好好笑容話OK!沙律係牛肉沙律. 因為我同其中一個朋友唔係牛. 佢幫我地轉做煙三文魚凱撒沙律. 今時今日咁既服務態度. 真係Like爆!!先來湯同沙律. 一個味. Yummy!到main course..尼個豬扒. 肉質鬆軟仲好Juicy!!!!!!之後order野飲. 叫左柚子蜜. 咁既天氣飲真係暖笠笠之後上甜品. 居然係我至愛既心太軟!!!!!!!!!!!! 佢入面D朱古力漿勁流. 朱古力味濃郁. 正到無朋友!由湯, 沙律, 主菜到甜品. 我地4個都清晒碟!!賣單時. 我地發現原來唔使加一. OMG!
先來湯同沙律. 一個味. Yummy!
之後order野飲. 叫左柚子蜜. 咁既天氣飲真係暖笠笠
由湯, 沙律, 主菜到甜品. 我地4個都清晒碟!!
賣單時. 我地發現原來唔使加一. OMG!!! 今時今日能夠以$150-$160食D咁既質素既食物. 真係買少見少!! 仲要係灣仔區!!!
而同我地賣單個男人應該係老闆. 同我地傾左幾句. 問我地覺得D野食點?有無需要改善? 我地既回應係 ‘very good!!!!!!!’
We will be back soon!!!!!!!!!
2013-11-26
$150 (Dinner)