2019-02-03
🤩😍好耐冇食過高質放題啦呢間#放題 係灣仔酒店上面環境寬敞 坐得好舒服 3 4個人去食都係俾6人枱你👍🏻 雖然係酒店 但價錢一啲都唔算貴 最平$228一位‼️ 呢個邊爐淨係有豬食🐷我揀左$268 一位‼️ 呢個有美國🇺🇸牛同豬食最貴係$368一位 有牛小排 美國🇺🇸牛同豬因為鐘意食刺身同串燒既我 揀中間個款就算啦🙈如果冇諗住打邊爐 可以揀最平嗰款就最抵食🥰🥰.美國牛同豬既質素係高質既👍🏻唔會太多脂肪 但牛脂肪分佈平均👅.值得一讚係出面拎既 #蟹柳 🤤超好味啊 唔係粉嚟㗎 淥左兩三秒就散 因為佢係真蟹柳絲 而且蟹味係超濃超真💯必食壽喜燒湯底啊😍好濃同埋甜.#刺身 🤤有好多好多款 #三文魚 #吞拿魚 #甜蝦 #鱆紅魚 #魷魚 #北寄貝 #帶子 #赤貝 #螺肉全部都好新鮮👍🏻 最好食係三文魚🍣同甜蝦 三文魚唔知係咪三文魚腩嚟 油脂分布平均 甜蝦好大隻 又鮮甜👅.#壽司有好多款壽司🍣 鰻魚壽司 灸燒牛肉壽司因為有舊飯 想食多啲其他野食 就冇食好多壽司啦 鰻魚壽司都唔錯🥳.#迷你蕃薯天婦羅細細粒既蕃薯🍠個芯好甜👍🏻🤭出面加左小小糖炸 同日本🇯🇵個啲有得揮 食完一粒又一粒 好正啊😍.#炸香蒜薄切蓮根招
呢間#放題 係灣仔酒店上面
用牛油煎實香啦👅超惹味啊 又唔會太油👍🏻
呢個好食過刺身 食左好多粒啊
#串燒
都有好多款㗎 真係燒得好出色既😛
其中#雞軟骨 #冬菇串 #元貝串 同埋#翠玉瓜串 必食‼️😍
燒得香口之餘 又唔會太乾 仲keep到本身肉同蔬菜既味😋😋
仲有其他野食既🥳 可以約埋朋友一齊試吓