2018-07-19
白色盒子-抹茶焙茶慕司味道好均勻! 白朱古力既甜味同裡面抹茶焙茶苦咪夾得岩岩好, 唔會覺得好甜! 當然要食得有技巧, 不然會淨係食倒白朱古力梨子慕司味道唔錯, 口感非常特別! 偏甜. 佢裡面有一粒粒既籽, 令成個西餅既口感好似真既啤梨, 唔怕膩可以一試.果撻生果新鮮冇雪味! 可惜下邊既吉士同撻皮太甜.檸檬蛋白撻味道唔錯! 甜但唔係特別甜 (一般蛋白都係甜). 餅底好香牛油味. 令成個西餅味道更有層次!藍莓慕司喜歡真藍莓既值得一試! 口感順滑唔油膩, 食得出用真藍莓整, 有誠意, 好味!朱古力OPERA可可味完全唔夠, 咖啡味又冇乜, 得個甜字.失望!
梨子慕司
果撻
生果新鮮冇雪味! 可惜下邊既吉士同撻皮太甜.
檸檬蛋白撻
藍莓慕司
朱古力OPERA
可可味完全唔夠, 咖啡味又冇乜, 得個甜字.失望!
Other Info. :
原來佢過左5.30後, 所有食品半價, 所以每個西餅只係$19/個 (一定要用信用卡比) 非常抵