2017-01-17
呢一間餐廳 不論係環境 定係食物既質素我同朋友都覺得幾唔錯下首先 一入到去餐廳裡面我同朋友已經覺得呢到既氣氛, LIGHTING 等等做得好好比客人有一種 好舒適既感覺我同朋友去既時間大約係7點半左右當然已經差唔多有7-8成座滿不睇MENU之前 見到側邊既幾張台食既野 都好靚!!特別係D 甜品 好似去左酒店既餐廳到食飯咁!! 好精緻^^我地再望望MENU 愈左好耐好耐先決定到食咩第一樣出場既係... 龍蝦西班牙海鮮飯!! 其實初時我見到MENU有呢個DISH 只係覺得個飯上面 只會有少許蟹肉咁真係無諗過原來佢係原隻龍蝦放係飯上面感覺真係好巨大!! 呢個價錢 真係好值!第二樣要讚既就係我一開始講既甜品佢地好多甜品都整得好靚!! 雖然佢只有三款甜品 但係3樣我都覺得好吸引好似藝術品咁樣LAVA 分子蜂蜜海綿蛋糕意大利雲呢拿雪糕睇個名都覺得口感非常豐富我再食落去 真係好正食完飽飽之後 再食呢個真係FRESH!!
我地再望望MENU 愈左好耐好耐先決定到食咩第一樣出場既係... 龍蝦西班牙海鮮飯!! 其實初時我見到MENU有呢個DISH 只係覺得個飯上面 只會有少許蟹肉咁真係無諗過原來佢係原隻龍蝦放係飯上面感覺真係好巨大!! 呢個價錢 真係好值! 第二樣要讚既就係我一開始講既 甜品佢地好多甜品都整得好靚!! 雖然佢只有三款甜品 但係3樣我都覺得好吸引好似藝術品咁樣LAVA 分子蜂蜜海綿蛋糕意大利雲呢拿雪糕睇個名都覺得口感非常豐富我再食落去 真係好正食完飽飽之後 再食呢個真係FRESH!!