2024-12-03
✨今天下午茶時段來到觀塘鱷魚恤中心2樓「星海」,酒樓樓底夠高,裝修華麗,氣派一流,如果包場舉辦宴會、婚宴、百日宴、公司年尾飯、開年飯、團體飯局絕對係一個好選擇。下午茶時段有好多選擇,價錢實惠,早茶蟹籽燒賣仔$9.8😮乳鴿皇$68😮心諗會多啲過嚟飲茶,除此之外,侍應招呼周到,安排入座簡單快捷,難怪好熱鬧坐無虛席。***** ***** ***** ***** ***** 我們重點點了一個孖寶B:清蒸珍珠龍躉仔🐟蒜蓉粉絲元貝皇🦪海鮮有相當鮮味,蒸煮時間掌握得好好,入口彈牙,好味到停不下口。不得不推介這裡點心,即叫即蒸,點心全部都滿意,軟綿綿的棉花雞同充滿薑汁香嘅養顏薑汁糕,下次必定要再encour。醬黃蒸鳳爪🐥蟲草花棉花雞🐥鮮蝦豆苗餃🥬養顏薑汁糕🍮總括來說,我們輕輕鬆鬆渡過了一個愉快的下午茶,這裏環境服務食物都相當有水準,必定會再來訪。依家仲有大眾點評券可以購買~ #晚飯 #婚宴 #酒樓 #酒樓擺酒 #中菜 #APM📍星海 (觀塘) LS Club觀塘開源道79號鱷魚恤中心2樓 (港鐵觀塘站A2出口APM通道)電話:2811 9788
***** ***** ***** ***** *****
我們重點點了一個孖寶B:
清蒸珍珠龍躉仔🐟
蒜蓉粉絲元貝皇🦪
醬黃蒸鳳爪🐥
蟲草花棉花雞🐥
鮮蝦豆苗餃🥬
養顏薑汁糕🍮
依家仲有大眾點評券可以購買~
#晚飯 #婚宴 #酒樓 #酒樓擺酒 #中菜 #APM
📍星海 (觀塘) LS Club