2024-07-26
如果你係酒友,如果你有酒腳,呢度就係天堂!你可以自己帶酒,但係收$500開瓶,不如睇睇佢賣嘅酒,只係+20%入餐廳開,飲住食LunchMoulin De La La Lagune 2016 $220+20% $44一枝Bordeaux 3級莊副牌賣呢個價收多你$44開瓶費,一般餐廳嘅收費二百幾蚊都係超市$3x-$4x嘅貨!沙律吧我影咗幾次,冇乜轉變,唯獨開始多咗主菜選擇日式叉燒拉麵仲有湯底揀,麵豉、醬油同雞濃湯😱 大癲!麵底爽彈冇鹼水味👍叉燒外層燒香咗,不過肉質麻麻少少乾黑松露野菌意大利飯正常家庭飯碗份量,野菌量多黑松露味一上枱已經令我媽媽側目😆雜錦海鮮喇沙唔好期望海鮮有幾靚,青口、魷魚同蝦,湯底濃香惹味,佢呢款係少椰汁版,味道全靠個醬。麵底係好大量,上次食完已經超飽,所以今次同店員講「少麵」!必食博多豆腐花超滑、超濃豆味,個薑味糖水似乎稀咗少少,冇乜味,建議落返黃糖最後送每位一張雪糕卷,味道有蜜瓜、抹茶同牛乳,蜜瓜味係超推
+20% $44
沙律吧我影咗幾次,冇乜轉變,唯獨開始多咗主菜選擇
日式叉燒拉麵
黑松露野菌意大利飯
正常家庭飯碗份量,野菌量多黑松露味一上枱已經令我媽媽側目😆
雜錦海鮮喇沙
麵底係好大量,上次食完已經超飽,所以今次同店員講「少麵」!
必食博多豆腐花
最後送每位一張雪糕卷,味道有蜜瓜、抹茶同牛乳,蜜瓜味係超推