2019-11-02 178 views
玩左大眾點評都有一段時間,終於到我中霸王餐啦👏🏼真係要多謝「曲奇童話」同埋「大眾點評」🙏🏼平時我都好少食曲奇,今次係因為中左霸王餐,所以就去左換黎試下!值得一讚既係,店員唔會因為你係霸王餐而唔招待你,一樣細心介紹👍🏻非常專業!由於霸王餐禮券係$250,但我又貪心想樣樣試下,所以就每樣都揀左一盒😂檸檬杏仁條:好酥脆,每一口都食到杏仁,鍾意杏仁嘅朋友一定唔好錯過!同埋佢比想像唔算太甜,加上檸檬既清新香味,中和返甜度!做得唔錯👍🏻法國鹽之花曲奇:口感鬆脆,帶有濃郁嘅牛油香味🤤食食下,就會滲透出一陣海鹽味道!一啲油膩感都冇😍超正!莓塊小蝴蝶酥:個樣好靚呀🥰原來係用左玫瑰花同埋覆盆子粉製成,酸酸甜甜嘅味道,再配合玫瑰嘅香味,出黎效果完來咁夾😍再次感謝「曲奇童話」同埋「大眾點評」😊評分(5❤️滿分)檸檬杏仁條:❤️❤️❤️❤️法國鹽之花曲奇:❤️❤️❤️❤️❤️莓塊小蝴蝶酥:❤️❤️❤️❤️❤️
玩左大眾點評都有一段時間,終於到我中霸王餐啦👏🏼
真係要多謝「曲奇童話」同埋「大眾點評」🙏🏼

檸檬杏仁條

法國鹽之花曲奇

莓塊小蝴蝶酥

再次感謝「曲奇童話」同埋「大眾點評」😊

評分(5❤️滿分)
檸檬杏仁條:❤️❤️❤️❤️
法國鹽之花曲奇:❤️❤️❤️❤️❤️
莓塊小蝴蝶酥:❤️❤️❤️❤️❤️

2019-11-01
TakeAway
Dining Offer
Coupon, Voucher
檸檬杏仁條
法國鹽之花曲奇