2024-08-10 402 views
多謝試食邀請!今次去左食啲健康啲嘅嘢全港首創嘅生酮茶記🤩 仲有最新推出嘅 「生酮沙嗲牛肉蛋白麵」!!! 一開始以為生酮食物嘅味道會比較健康 但係試完之後覺得其實同普通冇好大分別 好食~🥹-1.首創生酮沙嗲牛肉蛋白湯麵 $68蛋白麵真係第一次試😮好新奇 口感冇普通麵咁有咬口 反而一咬就爛 就咁睇有啲似米線 幾特別~ 沙嗲牛肉就正常 牛肉都偏大塊 足料😬套餐連埋仲有個火腿奄列 好豐富!-2.生酮厚椰紅茶 (+$10)唔鍾意甜同埋鍾意椰子🥥嘅可以試下 唔係好甜💯 椰子味出 😋 估唔到生酮餐廳都可以做有厚椰紅茶/拿鐵😯-3.招牌生炸雞中翼鮮茄雞蛋芝士撈丁 $48雞中翼同撈麵係分開上 番茄味同芝士撈埋之後唔係好突出🧀但係都有鮮甜嘅味道 鹹鹹地但係唔會好漏 雞中翼炸完之後偏硬少少 但係呢個幾抵食🫶🏻-4.法蘭西多士 $25用左生酮蜜糖 好似冇咁甜🤣 整體同普通西多士差唔多~-❌加一推薦指數: 🦐🦐🦐🦐性價比指數:🦐🦐🦐.5
1.首創生酮沙嗲牛肉蛋白湯麵 $68
2.生酮厚椰紅茶 (+$10)
3.招牌生炸雞中翼鮮茄雞蛋芝士撈丁 $48
4.法蘭西多士 $25
用左生酮蜜糖 好似冇咁甜🤣 整體同普通西多士差唔多~
❌加一
推薦指數: 🦐🦐🦐🦐